Maandag 1 Februari 2021 - 13:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Meghan Markle en prins Harry nemen drastische beslissing

Meghan Markle en prins Harry nemen drastische beslissing

Het gerucht dat al een hele tijd ronde doet, lijkt toch bewaarheid te worden: prins Harry zal deze zomer naar alle waarschijnlijkheid dan toch terugkeren naar het Verenigd Koninkrijk. Dat zal de eerste keer zijn sinds de Megxit.

Opvallend is wel dat Meghan Markle, Harry’s vrouw, alvast niét zal meereizen naar haar schoonfamilie. “Het gaat om een praktische en persoonlijke beslissing van het paar", zegt iemand die dicht bij het koppel staat in The Sun.

“Maar het zal de Britse overheid uiteraard ook helpen om door die moeilijke situatie te navigeren. Men verwacht dat het bezoek van Harry in ieder geval heel wat commotie zal veroorzaken na zo’n bewogen jaar. Als Meghan thuisblijft, neemt dat wat van die commotie weg. Zij is namelijk de meest controversiële figuur.”

Problemen

“De Queen heeft duidelijk gemaakt dat zowel Harry en Meghan nog steeds welkom zijn op familieaangelegenheden, klinkt het nog. “Voor de 100ste verjaardag van zijn grootvader, prins Philip, wil hij er dan ook zeker bij zijn. Maar Harry heeft nog steeds problemen met verschillende leden van de koninklijke familie, ook met zijn broer, prins William. Zonder Meghan erbij hebben ze misschien meer kans om alles uit te praten.”

TAGS  I  Meghan Markle  I  prins Harry  I  shownieuws