Maandag 1 Februari 2021 - 15:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Sarah De Bie doet verontrustende onthulling over haar en Wout van Aert: "Dat heeft zwaar bij hem ingehakt"

Sarah De Bie doet verontrustende onthulling over haar en Wout van Aert:

Wout van Aert is er niet in geslaagd om wereldkampioen veldrijden te worden. Van Aert werd tweede na de ongenaakbare Mathieu van der Poel. Toch is zijn vrouw Sarah De Bie uitermate trots op hem.

Sarah geeft toe dat ze ook ontgoocheld is. “Tuurlijk. Altijd wel een beetje, in zo’n geval. Maar als ik dan in de ogen van dat ventje kijk, ben ik dat op slag vergeten. Voor de rest had ik bitter weinig stress. Geen echt WK-gevoel. Wellicht omdat ik mijn handen vol had met Georges. En puur ‘crossgewijs’ niets moest doen", zegt Sarah in Het Laatste Nieuws.

De voorbije weken waren loodzwaar voor Sarah en Wout. “Die hakten er écht wel bij hem in. We hebben het er de voorbije dagen niet meer over gehad, maar… ik ken Wout als een familie- én gevoelsmens. Ongetwijfeld zal het nog hebben nagezinderd", klinkt het.

"De bevalling zelf was oké, maar daarna traden er wat complicaties op waardoor ik de eerste twee weken na de geboorte meer in het ziekenhuis lag dan me lief was. Al die tijd nam Wout de grootste zorgen op zich. Was hij meer papa en ‘man van’ dan coureur, ook al kon hij ons bij amper zien. Ik ben hem daar enorm dankbaar voor. Maar besef tegelijk dat dat voor hem niet makkelijk moet zijn geweest."

TAGS  I  Sarah De Bie  I  Wout van Aert  I  shownieuws  I  sport