'Thuis'-kijkers erg scherp voor personage: “Hij is irritant en lomp, bah!" Buitenland
Buitenland

'Thuis'-kijkers erg scherp voor personage: “Hij is irritant en lomp, bah!"

'Thuis'-kijkers erg scherp voor personage: “Hij is irritant en lomp, bah!"

Lowie heeft in 'Thuis' berekend hoeveel geld het zou kosten om het huis van Frank en Simonne te renoveren. Dat is meer dan ze verwacht hadden. Frank is woest en beslist de renovatie op zijn eentje op te lossen.

Kijkers van de immens populaire Eén-serie hebben het stilaan gehad met de koppigheid van Frank. “Ik vind hem irritant en lomp, de loodgieter waar niemand op zit te wachten. Bah!”, schrijft iemand op een van de fansites. “Frank wordt echt een ambetante en vervelende vent”, aldus een ander. “Dat ze hem maar snel een toontje lager laten zingen, dat wordt hoog tijd!”

“Frank weigert koppig elke vorm van hulp”, ziet een trouwe fan. “Ook die benefiet zal hij niet appreciëren. Niemand is nog van belang, alleen Frank Bomans zelf. Hij gaat het allemaal zelf doen maar hij beseft niet dat dat niet mogelijk is of hij wilt het niet beseffen omdat hij zo radeloos is. Hopelijk komt hij tot bezinning en aanvaardt hij hulp.”

Niet goed bezig

“Frank is niet goed bezig, hè”, ziet nog iemand. “Zijn koppigheid gaat hem nog eens zuur opbreken, vrees ik.” En nog: “Het gaat er maar niet in bij Frank. Hij denkt zeker dat, omdat het huis er al 100 jaar staat, dat alles kan opgelost worden met een beetje pleister en een likje verf. En ocharme Simonneke, zij verdient dat ook niet.”

Sommigen hebben ook een boodschap voor Simonne, de vrouw van Frank: "Maar Simonneke toch, hoeveel moet je nog verdragen van Frank? Hij zal altijd een koppige vent blijven. En Lowie deed zijn best en dan krijg je zoiets. Stank voor dank.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws