‘Thuis’-kijkers reageren ontgoocheld: “Vreselijk slecht gedaan” Buitenland
Buitenland

‘Thuis’-kijkers reageren ontgoocheld: “Vreselijk slecht gedaan”

‘Thuis’-kijkers reageren ontgoocheld: “Vreselijk slecht gedaan”

In ‘Thuis’ was er begin deze week een emotioneel momentje tussen Tania en Bob. “Wat dan ook, ik ben er voor u”, zei Tania, waarop Bob, die tegen kanker vecht, reageerde: “En ik ben er voor u. Nog heel lang.”

Deze scène maakte bij de kijkers heel wat gemengde gevoelens los: eerst en vooral waren ze geëmotioneerd, maar ze vonden ook dat er veel meer te doen was met dit pakkende moment. Dat dit in de populaire Eén-reeks niet gebeurde, heeft uiteraard alles te maken met corona.

“Spijtig dat ze elkaar op dat moment niet eens kunnen vastpakken, want als je zulk nieuws te horen krijgt kan een dikke knuffel echt wel goed doen. Maar ja, corona, natuurlijk!”, beseft een kijker. “Het was zo’n mooi en hartverwarmend moment”, aldus een ander. “Heel mooi gezegd, recht uit het hart, maar door de corona was het een vreselijk slechte scène: ze stonden elk aan de andere kant van de living.”

Grote impact

“Spijtig dat ze elkaar niet mochten vastnemen en een knuffel geven”, vindt een dame. “Zo’n aandoenlijke scene.” “Toch mis ik een omhelzing in ‘Thuis’”, lezen we nog. “Duidelijk hoe corona een impact heeft in alles wat we ondernemen.”

“Jammer dat ze elkaar niet eens goed konden vastpakken. Iedere vorm van spontaniteit is weg”, klinkt het ook. “Zo is het wel heel moeilijk voor de acteurs om toch nog zo natuurlijk mogelijk warmte door te geven en aan ons te laten voelen."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws