Fans van ‘Liefde Voor Muziek’ niet te spreken over deelname artiest: “We zijn die onnozele kop beu gezien”

Fans van ‘Liefde Voor Muziek’ niet te spreken over deelname artiest: “We zijn die onnozele kop beu gezien”
Vrijdag 5 Februari 2021 - 22:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

15 februari is het zover: dan zendt VTM de eerste aflevering uit van de langverwachte nieuwe editie van ‘Liefde Voor Muziek’. Fans kijken er reikhalzend naar uit, al zijn ze niet echt te spreken over een van de artiesten.

Willy Sommers mag de aftrap geven, maar ook onder meer Ronny Mosuse, Tourist LeMC en Jelle Cleymans en Jonas Van Geel zullen het beste van zichzelf geven. De naam van deze laatste schrikt de fans echter af. Zij vinden namelijk dat VTM Jonas Van Geel al te vaak opvoert.

“Moet die Van Geel nu echt overal bij zijn?”, vraagt iemand zich af op de sociale media. “Ik ben al blij als ik eens een programma kan zien waarin zijn onnozele kop niet verschijnt. Ben hem beu gezien.”

Jonas Van Geel hoor en zie je tegenwoordig toch net iets te veel, hoor”, zegt een ander. “Ik denk dat ze de échte artiesten al gehad hebben, of dat ze er geen meer vonden om mee te doen. De muziek van Willy Sommers gaat nog wel.”

“Moet die Van Geel zijn kop nu echt overal laten zien?”, lezen we nog. “De mensen zijn nog niet depressief genoeg. En omdat andere, échte artiesten niet willen, zit daar dan één Van Geel tussen… Moeilijk om door deze held zijn onvergetelijke songs te snuisteren vermoed ik”, klinkt het streng.

TAGS  I  Liefde voor Muziek  I  Jonas Van Geel  I  shownieuws