Julie Vermeire neemt groot risico: “Maar het is wel heel slim van haar” Buitenland
Buitenland

Julie Vermeire neemt groot risico: “Maar het is wel heel slim van haar”

Julie Vermeire neemt groot risico: “Maar het is wel heel slim van haar”

Julie Vermeire timmert de laatste jaren hard aan de weg om het te maken in de media. Na haar overwinning in ‘Dancing With The Stars’ maakte ze dan ook haar opwachting in verschillende tv-formats. Binnenkort is ze zelfs te zien aan de zijde van haar vriend, Laurins Dursin, in ‘De Redders’, de nieuwe fictiereeks van Play4.

“In haar geval vind ik het een slimme tactiek om haar zo breed mogelijk in de markt te zetten”, zegt Bob Savenberg in Dag Allemaal. “Natuurlijk bestaat het risico dat ze op haar bek gaat en dat ze zich verbrandt, maar ik zag al vaker artiesten die van alle markten thuis zijn. Koen Wauters is daarvan het bekendste voorbeeld.”

“Als Julie deze tv-reeks goed doet, kan het haar carrière alleen maar groter maken’, aldus de voormalige drummer van Clouseau. “Later kan ze nog altijd kiezen om zich op één facet toe te spitsen. Ik heb alleszins niet het gevoel dat Julie een brokkenparcours aflegt. Ze spat van het scherm, ze praat mooi. Julie hééft het, en niet omdat ze ‘dochter van’ is.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws