'Boel ontploft bij AA Gent, Hein Vanhaezebrouck grijpt meteen in'

'Boel ontploft bij AA Gent, Hein Vanhaezebrouck grijpt meteen in'
Vrijdag 5 Februari 2021 - 15:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

AA Gent maakt een moeilijk seizoen door. Zelfs een terugkeer van kampioenenmaker Hein Vanhaezebrouck bracht tot op heden geen soelaas. En dan zijn er nog eens de strubbelingen in de kleedkamer.

Daar zit Vanhaezebrouck sinds kort opgescheept met een ongelukkige Roman Yaremchuk. De Oekraïner wou in januari andere oorden opzoeken, maar mocht niet vertrekken van het clubbesstuur. Yaremchuk werd ondanks aanbiedingen van AS Roma en Sporting Lissabon aan zijn contract gehouden. Dik tegen zijn zin.

Het probleem escaleerde, want Yaremchuk maakte nogmaals duidelijk dat hij absoluut weg wil. Hij ontbrak zowel tegen Anderlecht als tegen Heur Tongeren in de wedstrijdselectie. Officieel wegens een blessure, maar er zou dus toch meer aan de hand zijn...

Dikke zomertransfer

Meester-motivator Hein Vanhaezebrouck gaat hoe dan ook inpraten op Yaremchuk. De coach van AA Gent beseft dat Yaremchuk één van zijn belangrijkste spelers en dat hij de aanvaller nog erg nodig zal hebben. Bij De Buffalo's hopen ze alleszins dat Yaremchuk, eens hij gekalmeerd is, zijn voeten opnieuw laat spreken. Enkel op die manier zal hij een dikke zomertransfer kunnen versieren.

TAGS  I  AA Gent  I  Hein Vanhaezebrouck  I  sport  I  voetbal