‘Thuis’-kijkers vrezen enorm drama: “Dit geliefd personage gaat dood” Buitenland
Buitenland

‘Thuis’-kijkers vrezen enorm drama: “Dit geliefd personage gaat dood”

‘Thuis’-kijkers vrezen enorm drama: “Dit geliefd personage gaat dood”

Om haar vriendin uit de nood te helpen, organiseert Femke in ‘Thuis’ een benefiet ten voordele van Simonne en Frank. Iedereen doet zijn duit in het zakje, alleen was er van Frank geen sprake.

‘Thuis’-kijkers vrezen dat de koppigheid van Frank Bomans hem nog zuur zal opbreken. Hij lijkt maar geen afstand te kunnen nemen van zijn afgebrande huis en op de sociale media zijn de fans het erover eens: er gaat Frank nog iets ernstigs overkomen in het huis.

“Ik verwacht echt dat dat afgebrande huis gaat instorten met Frank erin, en dat hij doodgaat”, schrijft een kijker. “Hij is al paar keer bijna doodgegaan in een korte tijd, het zal er volgens mij toch ooit eens van komen.” Anderen zijn het daarmee eens: “Er gaat iets gebeuren met Frank in die woning. Het huis staat op instorten, en ik ben bang dat Frank bedolven zal worden onder een van de muren.”

Corona

"Ik zie die steunbalk nog op Frank vallen”, lezen we nog. “Dat zal hij niet overleven. Ik heb precies het gevoel dat Frank samen met dat huis wil ten onder wil gaan, zoals een kapitein met zijn schip.”

“Ik denk dat de muur tussen de keuken en de living gaat instorten”, klinkt het bij een ander. “Ik heb ergens gelezen dat Pol Goossens even uit ‘Thuis’ gaat, omdat ze geen risico’s willen nemen met het coronavirus. Hij is dan ook 70 jaar.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws