Goedele Liekens uitgelachen: “Ik weet wel dat ik er zo belachelijk uitzie” Buitenland
Buitenland

Goedele Liekens uitgelachen: “Ik weet wel dat ik er zo belachelijk uitzie”

Goedele Liekens uitgelachen: “Ik weet wel dat ik er zo belachelijk uitzie”

In haar strijd tegen kanker zijn de dochters van Goedele Liekens een grote steun. Hoewel het een moeilijke periode in hun leven is, kan er toch nog steeds gelachen worden.

“Mijn dochter is net onbedaarlijk beginnen te lachen”, vertelt Goedele in haar column voor Het Laatste Nieuws. “Uitlachen, zelfs. (Je hebt geluk dat ik geen namen noem, Céleste, een zieke mama zo uitlachen.) Ik zie er dan ook 'ridiculous' uit, zoals de jeugd dat tegenwoordig in goed Nederlands noemt.”

“Met een zonnebril van 20 jaar oud voor de computer", schrijft ze. "Stekende hoofdpijn, en de verkoper heeft me destijds gezegd dat deze glazen het pijnlijke licht wegfilteren. Ja, het langetermijngeheugen doet het soms verrassend goed. Een Paracetamol of twee erbovenop, en ik kan weer schrijven.”

Verder gaat het goed met de presentatrice, meldt Goedele. Als ze even onzeker is, belt ze naar ‘de Katrientjes’, haar kankercoaches. “De Katrientjes sussen na overleg met de prof deze 'aanstelleritis': hoofdpijn hoort nu eenmaal bij de bijwerkingen, en de behandeling kan vocht in de ogen opstapelen", besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws