Koen Wauters spreekt klare taal over ‘The Voice’: “Dit gaat alles op zijn kop zetten” Buitenland
Buitenland

Koen Wauters spreekt klare taal over ‘The Voice’: “Dit gaat alles op zijn kop zetten”

Koen Wauters spreekt klare taal over ‘The Voice’: “Dit gaat alles op zijn kop zetten”

Koen Wauters, Natalia, Niels Destadsbader en Tourist LeMC gaan in ‘The Voice’ op zoek naar nieuw zangtalent. Maar zij zijn dit jaar niet de enige coaches: Laura Tesoro zal als ‘Backstage Coach’ namelijk talenten waarvoor niet gedrukt werd, kunnen opvangen in haar team.

“Ik vind dat zeer fijn voor de mensen die tussen de mazen van het net glippen. Waar wij aan twijfelen, maar waar Laura dan toch iets in ziet”, laat Koen Wauters weten op Qmusic. “Zo worden mensen opgepikt die het eigenlijk wel verdienen - dat zal dan later moeten blijken. Maar dit maakt het in ieder geval extra tof: een nieuwe twist die alles op zijn kop gaat zetten. Laura doet dat héél goed.”

“Je moet u inbeelden: geen enkele stoel draait en dus zakt de wereld even helemaal in elkaar omdat de vier coaches twijfelen", aldus Koen. "En dan is er Laura die ineens ten tonele verschijnt, en die zegt: ‘Jij gaat mee met mij!’ Dan gaat dat echt van de hel naar de hemel en dat is fantastisch.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws