Slachtoffer doet boekje open over Bart De Pauw: “Toen werd hij plots heel boos” Buitenland
Buitenland

Slachtoffer doet boekje open over Bart De Pauw: “Toen werd hij plots heel boos”

Slachtoffer doet boekje open over Bart De Pauw: “Toen werd hij plots heel boos”

Een slachtoffer van Bart De Pauw doet in Het Nieuwsblad een boekje open over het wangedrag van de verguisde televisiemaker. De vrouw, die niet wil dat haar identiteit bekend raakt, werd tijdens hun samenwerking in 2007 bestookt met berichten en cadeautjes.

Op een bepaald moment belde de televisiemaker onaangekondigd bij haar thuis aan met sushi. Dat was voor de vrouw een stap te ver. “Toen zei ik: ‘Dit moet stoppen.’ Zijn gedrag werd veel te verstikkend. Ik liet hem dus niet binnen en vroeg dat hij wegging. Maar toen is hij boos geworden.”

“De volgende dag hadden we een belangrijke draaidag, maar hij daagde niet op”, vervolgt ze. “Niemand kon hem bereiken, ­terwijl hij mij wel boze berichtjes stuurde dat ik hem gekwetst had. Hij bracht me daarmee in een heel moeilijk parket. Die berichtjes heb ik laten lezen bij Woestijnvis. Dat was mijn redding.”

Opluchting

“Ik heb daar toen met Wouter Vandenhaute (de toenmalige baas bij het productiehuis, nvdr.) over gesproken”, klinkt het. “Hij heeft dat opgepikt en is een gesprek met Bart aangegaan. Mij is ook altijd verteld dat ook zijn vrouw Ines daarbij aanwezig was. Hij is toen geconfronteerd met mijn verhaal en nadien is zijn gedrag gestopt. Voor mij was dat een enorme opluchting.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws