Maandag 8 Februari 2021 - 12:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Teleurgestelde Jens Dendoncker schrikt van uitspraken van Lauren Versnick: "Dit is zomaar niet voorbij"

Teleurgestelde Jens Dendoncker schrikt van uitspraken van Lauren Versnick:

In de nieuwe aflevering van Da’s Liefde! op maandag 8 februari om 20.40 bij VTM nodigt Jens enkele bevriende koppels uit voor een experiment rond uiterlijk. Als we verliefd zijn, zouden we ons lief namelijk aantrekkelijker vinden dan hij of zij in werkelijkheid is.

Gaat die wetenschap ook op voor Tine Embrechts en Guga Baúl, Kelly Pfaff en Sam Gooris, en hemzelf en Lauren? Aan de hand van de beschrijvingen van Guga, Sam en Lauren maakt een forensisch tekenaar een portretfoto van eenieders wederhelft… in het Duits want het gezelschap bevindt zich in het Zwarte Woud. Hoe waarheidsgetrouw is het resultaat? En zijn de portretten effectief mooier dan ze in werkelijkheid zijn of valt dat toch wat tegen? 

Ook irritaties zijn schering en inslag bij zowat elk koppel. De wetenschap heeft daar gelukkig iets op gevonden: positieve illusies, een soort roze bril van de geest. Klinkt allemaal wat abstract? Jens test het met Noa en neemt haar mee op een trip down irritation lane. Kan het experiment van Jens de ergernissen over haar lief Brent wegnemen?

Onder meer Lauren Versnick moet haar partner beschrijven tegenover een forensisch tekenaar. "Hij heeft een groot hoofd”, zegt ze. Jens erkent: “Het is een ballon, mijne kop.” Lauren beschrijft echter ook zijn hals als "groter dan normaal". “Echt waar. Dit is niet voorbij als we hier uit dat lokaaltje zijn. Dat geef ik je nu al mee”, aldus Jens.

TAGS  I  Da's Liefde  I  Jens Dendoncker  I  shownieuws