Zeer slecht nieuws over Fred Bekky (77) Buitenland
Buitenland

Zeer slecht nieuws over Fred Bekky (77)

Zeer slecht nieuws over Fred Bekky (77)

Fred Bekky, de legendarische muzikant die in de jaren ’60 een wereldhit scoorde met ‘Seven Horses In The Sky, lijdt aan de ziekte van Alzheimer. Dat maakten hij en zijn vrouw Leentje vandaag zelf bekend.

"Ik heb foto's van zijn hersenen gezien. Die worden kleiner en er zijn overal witte stipjes te zien”, zegt Freds vrouw Leentje in Het Laatste Nieuws. “Hij vraagt wel tot twintig keer per dag waar die pijnen in zijn borstkas toch vandaan komen. Ik schrijf de uitleg dan voor hem op een briefje dat hij altijd bij zich heeft.”

De toekomst is nu onzekerder dan ooit, maar de frontman van The Pebbles en zijn vrouw willen in ieder geval nog enkele mooie momenten beleven. “We hebben veel vrienden met een huis in het buitenland, daar willen we zeker nog eens langs als de regels milder worden. Maar verder wil ik niet te veel vooruitplannen, en al zeker niet te veel nadenken”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws