Regi beseft het maar al te goed: “Dit maak ik wellicht nooit meer mee” Buitenland
Buitenland

Regi beseft het maar al te goed: “Dit maak ik wellicht nooit meer mee”

Regi beseft het maar al te goed: “Dit maak ik wellicht nooit meer mee”

Er worden dit jaar jammer genoeg geen MIA’s uitgedeeld. Corona, weet u wel. Ter compensatie is het deze week ‘de Week van de Belgische Muziek’. Een erg leuk initiatief, vindt dj Regi.

“Zelf ben ik bij de gelukkige artiesten die niet over radio- en tv-aandacht hebben te klagen”, zegt Regi in Het Belang Van Limburg. “Maar veel collega's komen soms wat minder aan bod. Voor hen vind ik dit een mooi initiatief.” 2020 was voor vele artiesten een zwaar jaar. Voor Regi lag dat toch enigszins anders.

“Ik heb in 2020 de grootste hit van mijn leven gescoord”, laat de Limburgse hitmachine weten. “‘Kom Wat Dichterbij’ heeft 34 weken op 1 gestaan. De enige reden dat het niet nog langer heeft geduurd, is dat ik mezelf heb afgelost met ‘Vergeet De Tijd’. Zo absurd en uniek. In coronatijden was dat voor mij een enorme opsteker. Zoiets maak ik wellicht nooit meer mee, hoewel ik er alles aan zal doen om mezelf te overtreffen", besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws