Marc Van Ranst steigert na onrealistisch voorstel: “Dit kan natuurlijk niet” Royalty
Royalty

Marc Van Ranst steigert na onrealistisch voorstel: “Dit kan natuurlijk niet”

Marc Van Ranst steigert na onrealistisch voorstel: “Dit kan natuurlijk niet”

Herman Schueremans, de grote man achter Rock Werchter, sprak zich gisteren uit over het organiseren van een groot festival. Dit jaar nog, en wel op volle capaciteit. Schueremans liet weten bereid te zijn Rock Werchter, dat normaal begin juli plaatsvindt, twee maanden op te schuiven.

"Het is uiteindelijk de politiek die moet beslissen, maar vandaag is die vraag echt niet realistisch”, reageert Marc Van Ranst in Het Laatste Nieuws. “Van niks naar alles in één keer: dat kan natuurlijk niet. Er zijn nog maar heel weinig mensen die al weten wanneer ze precies gevaccineerd zullen worden. Nu al over festivals zoals voorheen spreken, is de kar voor het paard spannen. Ook in het buitenland is daar trouwens geen sprake van.”

Volgens Van Ranst staan we nog voor een moeilijke zomer. ”Natuurlijk zullen er perspectieven zijn zodra alle risicogroepen ingeënt zijn”, laat Vlaanderens bekendste viroloog weten. “Maar dan nog zullen we geleidelijk aan weer naar 'het normale' moeten evolueren, stapsgewijs”, besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws