Julie Van den Steen slachtoffer van verschrikkelijke beledigingen Buitenland
Buitenland

Julie Van den Steen slachtoffer van verschrikkelijke beledigingen

Julie Van den Steen slachtoffer van verschrikkelijke beledigingen

In ‘Later Als Ik Groot Ben’ keert televisiemaker Eric Coens met bekende Vlamingen terug naar het schooltje van hun kinderjaren. Een trip down memory lane, met plezier en ontroering. Eric Goens wist een vriendinnetje van Julie van toen op te sporen.

“Ik had haar al die tijd niet meer gezien”, zegt Julie in Humo. “Zij kon zich beter herinneren wat ons was overkomen dan ikzelf, omdat ik veel heb verdrongen. Zo vertelde ze dat we op de speelplaats ooit ‘Big Brother’ naspeelden. Iedereen mocht meedoen, behalve ik, want ik was zogezegd te achterlijk en te dik om op tv te komen.”

“Weet je, ik heb nog nooit in mijn leven gedacht dat ik het gemaakt heb”, bekent de presentatrice. “Maar toen ik weer in dat klasje zat waar ik me zo waardeloos heb gevoeld, besefte ik dat de 8-jarige Julie zich nooit had kunnen voorstellen wat zij later allemaal zou mogen doen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws