Evy Gruyaert doet opmerkelijke onthulling over ‘Stukken van Mensen’: “Niemand had dit verwacht" Buitenland
Buitenland

Evy Gruyaert doet opmerkelijke onthulling over ‘Stukken van Mensen’: “Niemand had dit verwacht"

Evy Gruyaert doet opmerkelijke onthulling over ‘Stukken van Mensen’: “Niemand had dit verwacht"

Onlangs ging het nieuwe, zesde seizoen van ‘Stukken van Mensen’ van start op VIER. Een moment waarnaar Evy Gruyaert, die alle verkopers verwelkomt, enorm naar uitkeek.

“Weet je dat ik de dag voor de uitzending al een soort kinderlijke spanning voelde, alsof Sinterklaas zou komen”, zegt Evy in De Zondag. “Hopelijk met een leuk cadeau in de vorm van goede kijkcijfers – wat trouwens ook het geval was. Zonder dikkenekkerig te willen klinken: ik was echt fier op wat we gemaakt hebben.

Had de presentatrice zelf verwacht dat ‘Stukken van Mensen’ zo lang zou bestaan? “Eerlijk? Nee. Niemand had dat verwacht, denk ik”, aldus Evy. “We zijn destijds van start gegaan als een soort underdog, maar al snel bleek dat de Vlaming het wel kon smaken. Ik denk dat het die leuke combinatie is van bijzondere dealers en bijzondere objecten. Elke dealer heeft zijn eigen karakter, zijn manier van onderhandelen, zijn eigenaardigheden,… Bovendien gaat het over echte centen”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws