'Barcelona en Real Madrid willen nieuwe Kevin De Bruyne weghalen bij Anderlecht' voetbal
voetbal

'Barcelona en Real Madrid willen nieuwe Kevin De Bruyne weghalen bij Anderlecht'

'Barcelona en Real Madrid willen nieuwe Kevin De Bruyne weghalen bij Anderlecht'

Dat Anderlecht inzet op de jeugd is een understatement. En dat doen ze best goed ook. Alleen jammer dat diezelfde jeugd zo snel weer vertrekt. Zo ook de 'nieuwe Kevin De Bruyne'?

Het klinkt best spectaculair, zo'n bijnaam. Maar het zijn vooral grote schoenen om te vullen. Te groot lijkt het wel, omdat het in deze niet gaat over één of ander nieuw jong supertalent, maar wel over...Yari Verschaeren.

Uiteraard een uitstekende voetballer, die niet voor niets al 6 caps bij de Rode Duivels op zijn naam heeft. Maar om hem nu al tot de 'nieuwe Kevin De Bruyne' te promoveren... En toch is het dat wat Don Balon doet.

Opvolger

Het Spaanse medium meent te weten dat zowel Real Madrid als Barcelona de ontwikkeling van Verschaeren scherp in de gaten houden. De aanvallende middenvelder, nog altijd maar 19, wordt dus vergeleken met De Bruyne en gezien als diens toekomstige opvolger.

Als dat effectief klopt, zullen ze zich bij Anderlecht gezien de penibele financiële situatie wel in de handen wrijven. Al zou een mogelijke overstap nog niet voor meteen zijn. Op dit moment is Verschaeren bij paars-wit nog altijd aan het revalideren van een zware blessure.

Populair

Laatste nieuws