Bart De Pauw slaat advies van voormalige collega’s in de wind: “Dit dringt niet tot hem door” Buitenland
Buitenland

Bart De Pauw slaat advies van voormalige collega’s in de wind: “Dit dringt niet tot hem door”

Bart De Pauw slaat advies van voormalige collega’s in de wind: “Dit dringt niet tot hem door”

De zaak van Bart De Pauw lokt enorm veel reacties uit. De gewone mens in de straat heeft er een eigen mening over, maar ook voormalige collega’s van de verguisde tv-maker willen hun verhaal kwijt.

”De meesten van ons hadden, en hebben nog steeds, het beste voor met Bart De Pauw”, zegt een ex-collega van de maker van onder meer ‘De Schalkse Ruiters’. “Heel wat collega’s en vrienden van Bart hebben hem destijds dan ook aangeraden om niet het slachtoffer uit te hangen en zich gewoon te verontschuldigen bij die vrouwen. Want wij weten allemaal dat Bart dit zo niet bedoeld heeft. Alleen, onze goeie raad dringt niet tot hem door.”

“Het probleem is dat Barts vrouw Ines volledig meegegaan is in zijn verhaal, en dat ze op dit moment alleen nog maar omringd zijn door mensen die honderd procent aan hun kant staan", klinkt het in Dag Allemaal. "De vrienden die geprobeerd hebben om Bart tot inkeer te brengen, zijn nu persona non grata bij hem en Ines. Barts genie wordt doodgedaan door zijn ego. Jammer, want met een beetje schuldinzicht was Bart al lang weer opgenomen in de maatschappij."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws