-->

Kijkers spreken schande over ‘Big Brother’: “Zo walgelijk en hypocriet van de makers”

Kijkers spreken schande over ‘Big Brother’: “Zo walgelijk en hypocriet van de makers”
Vrijdag 12 Februari 2021 - 22:00   I   Foto: PLAY4   I   door Redactie

Jerrel zit nog niet zo lang in het huis van ‘Big Brother’, maar hij lijkt het nu al te hebben verkorven bij de kijkers. De extravagante make-up artiest zorgt dan ook voor woedende reacties op de sociale media.

“Die Jerrel moet er echt uit”, schrijft een dame op een van de fansites. “Hij doet niets anders dan streken verkopen en de boel verzieken. ‘Big Brother’, doe er iets aan!” En deze vrouw is niet de enige die deze oproep doet.

“‘Big Brother’, haal die Jerrel er aub uit, vandaag nog! Hij verziekt heel de boel en de kijkcijfers zullen ook snel dalen door die persoon.” “‘Big Brother’, mag Jerrel alsjeblieft naar huis?”, vraagt nog een ander. “Ik vraag het heel beleefd, dat is al meer dan van hem gezegd kan worden.”

Hypocriet

Nog iemand herinnert de makers van 'Big Brother' aan de vorige keer dat er sprake was van negativiteit in de groep: “Grijp dan ook nu maar in, BB", klinkt het. "Vorige keer zijn 3 Nederlanders vertrokken na je opmerking van negativiteit. Maar sinds die Jerrel erin zit, staat de groep op springen.”

“Inderdaad, zo hypocriet van de makers van ‘Big Brother’”, merkt nog een kijker op. “Sinds die Jerrel erin zit, is de sfeer helemaal naar de kloten. Die mentaliteit van ‘België tegen Nederland’ is ook walgelijk.”

TAGS  I  Big Brother  I  shownieuws