Coaches van ‘The Voice’ met de grond gelijk gemaakt: “Hebben zij stront in hun oren?” Buitenland
Buitenland

Coaches van ‘The Voice’ met de grond gelijk gemaakt: “Hebben zij stront in hun oren?”

Coaches van ‘The Voice’ met de grond gelijk gemaakt: “Hebben zij stront in hun oren?”

De mooie prestatie van Lieke in ‘The Voice van Vlaanderen’ leverde haar een plekje op in het team van Tourist LeMC. Haar auditie wekte niet alleen bij Tourist, maar ook bij heel wat kijkers veel emoties los.

Ondanks haar mooie versie van ‘Dat Ik Je Mis’, draaide alleen Tourist LeMC om. Koen Wauters, Natalia en Niels Destadsbader waren blijkbaar net niet overtuigd van haar capaciteiten. Dat konden de kijkers thuis totaal niet begrijpen. “Met Tourist zit er eindelijk een kenner van degelijke muziek in de zetels van de coaches”, zegt iemand op een van de fansites. “Zonder hem was Lieke waarschijnlijk niet doorgegaan. Onbegrijpelijk dat de rest niet draaide.”

“Dit was mijn kippenvelmomentje van de avond, zo breekbaar en ontroerend. En dan draaien drie van de vier coaches zich niet om?”, reageert een dame verwonderd. “Tourist is tenminste een kenner.”

“Ik kon persoonlijk mijn tranen niet bedwingen”, lezen we nog. “Heel tof dat Tourist toch nog draaide. Die andere drie coaches hebben stront in hun oren, zeker?”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws