Zaterdag 13 Februari 2021 - 12:00   I   door Redactie

Kijkers spreken schande van ‘The Voice’: “Dit kunnen we toch niet serieus nemen?”

Kijkers spreken schande van ‘The Voice’: “Dit kunnen we toch niet serieus nemen?”

Vrijdagavond keken we weer massaal naar ‘The Voice van Vlaanderen’ op VTM. Daar zongen Vlaanderens grootste talenten de pannen van het dak. Dat zagen ook de coaches.

Nasrine zorgde met haar optreden misschien wel voor de grootste verrassing van de avond. Niet haar zangstem rolde achteraf over de tongen - daar was helemaal niets op aan te merken -, maar wel de ‘verrassingsact’ van haar zusje. Zij verscheen plots aan de stoel van Tourist LeMC, die op dat moment als enige nog niet had omgedraaid. Met een fikse tik op de rode knop verraste ze de aanwezigen, de coaches én Nisrine zelf, die in lachen uitbarstte.

“Dat had ik niet zien aankomen”, aldus een zichtbaar geschrokken Tourist. Ook Koen Wauters reageerde door recht te springen met zijn beide handen in de zij. Kijkers konden met deze inmenging echter niet zo hard lachen als Sean Dhondt: “Ik vind dit niet grappig, zomaar iemand anders een keuze te laten bepalen”, klinkt het op de sociale media. “Lijkt wel een kleutertuin en niet serieus te nemen.”

TAGS  I  The Voice  I  shownieuws