Zondag 14 Februari 2021 - 17:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Bo Van Spilbeeck doet erg verrassende onthulling: "VTM heeft me gevraagd voor dat programma"

Bo Van Spilbeeck doet erg verrassende onthulling:

Bo Van Spilbeeck was zaterdagochtend te gast in ‘Het Ministerie van Lachende Zaken’ op Radio 2. Hier deed ze een wel erg opvallende onthulling over een voorstel dat ze kreeg van VTM.

"Ja, ze hadden gevraagd of ik mee wou doen aan 'The Masked Singer'!", lacht Bo. "Maar mijn stem, dat is nog altijd niet evident. Chapeau voor Sam Bettens! Ik had echt niet verwacht dat het programma zo’n succes zou zijn. Ik hoor zelfs van heel ernstige VRT-collega’s dat zij daar met het hele gezin naar keken! Ik ben blij dat Sandra Kim gewonnen heeft. Wat een stem!”

Bo verklaarde begin 2018 transgender te zijn en voortaan als vrouw door het leven te zullen gaan. Ze kreeg hiervoor veel positieve reacties, maar er werden ook grappen over gemaakt. “Als het goede humor is, vind ik dat fantastisch”, aldus Bo. “Als het iets flauw is, dan vind ik dat natuurlijk wat minder. De woordvoerder-sketch van ‘De Ideale Wereld’ over mijn transitie vind ik hilarisch. Heel herkenbaar en nooit kwetsend. Ik heb dat fragment ondertussen al een paar keer gezien en moet er telkens zelf mee lachen”, besluit ze.

TAGS  I  Bo Van Spilbeeck  I  shownieuws