Vreselijk voor VTM-sportanker Lies Vandenberghe: “Het verlies is een litteken voor de hele familie”

Vreselijk voor VTM-sportanker Lies Vandenberghe: “Het verlies is een litteken voor de hele familie”
Zondag 14 Februari 2021 - 22:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Het leven van Lies Vandenberghe lijkt momenteel op rolletjes te lopen. Ze heeft een mooie baan als sportanker bij VTM, is gelukkig getrouwd met Maarten Breckx en samen hebben ze een zoontje, Georges. Het leven lacht haar tegenwoordig dus toe, maar ze heeft ook donkere periodes gekend in haar leven.

De papa van Lies heeft namelijk een zwaar motorongeluk gehad toen ze jong was. Hij lag een tijdje in coma. “Ik weet nog hoe mijn tante toen op een avond bij ons kwam aanbellen”, zegt Lies in Nina.  "‘Hij gaat doodgaan’, zei ze tegen mijn mama. Waarop mijn moeder riep: ‘Naar boven!’ Mijn broer Jan en ik mochten dat niet horen, hoewel je als kind wel alles aanvoelt." Later werd haar vader nog getroffen door slokdarmkanker.

“Het was dezelfde tante die kwam vertellen dat mijn vader een ongeluk gehad had, die een paar jaar nadien overleden is, aan longkanker”, vertelt Lies. “Haar verlies is een groot litteken voor de hele familie. Ik besef erg goed dat het snel gedaan kan zijn, dat ik mijn pollekes mag kussen”, besluit ze.

TAGS  I  Lies Vandenberghe  I  shownieuws