Stan Van Samang is zich ervan bewust: “Dit draag ik de rest van mijn leven met mij mee” Buitenland
Buitenland

Stan Van Samang is zich ervan bewust: “Dit draag ik de rest van mijn leven met mij mee”

Stan Van Samang is zich ervan bewust: “Dit draag ik de rest van mijn leven met mij mee”

Wanneer Stan Van Samang liedjes schrijft, stopt hij daar zijn hart en ziel in. Het lied ‘Little Kingdom’, bijvoorbeeld. Daar deed de zanger drie jaar over om het goed te krijgen.

“Toen mijn zoon Lenny geboren werd, zei mijn vader: ‘Probeer hem goed en groot te krijgen, dat is al lastig genoeg’”, zegt Stan in Het Nieuwsblad. “Die zin draag ik de rest van mijn leven mee. Zodra mijn pa het zei, wist ik: dát is een lied. Eentje voor mijn gezin. Het had tijd nodig om vorm te krijgen, maar ik ben content. Liedjes vloeien bij mij nooit vanzelf uit de pen.”

Het album was tijdens de heisa over de gelekte naaktfoto’s al af. Toch heeft hij niets aan de songs veranderd. “Soms was die drang er, maar het had nefast geweest”, aldus Stan. “Zodra iets is afgerond, moet je er niet op terugkomen. Bij een schilderij denk je ook niet: Zo, en nu ga ik 'm nog een pet optekenen. Blijf daarvan af. Wat gebeurd is, neem ik gewoon mee naar volgende liedjes”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws