Teleurgstelde kijkers richten zich tot makers van ‘Familie’: “Het hangt onze strot uit” Buitenland
Buitenland

Teleurgstelde kijkers richten zich tot makers van ‘Familie’: “Het hangt onze strot uit”

Teleurgstelde kijkers richten zich tot makers van ‘Familie’: “Het hangt onze strot uit”

De kijkers van ‘Familie’ zagen het graag gebeuren enkele weken geleden: Tony die werd meegenomen met de politie en opgesloten in de gevangenis. Hanne zou eindelijk verlost zijn van deze manipulator. Of dat dachten ze toch.

Niets blijkt echter minder waar. Zeker nu acteur Jeroen Van Dyck zich in een interview liet ontvallen dat zijn verhaallijn nog niet helemaal ten einde is, reageren de fans teleurgesteld: zij vinden dat het verhaal van Tony en Hanne na al die maanden te hard uitgemolken wordt.

“’t Is niet waar, hè, nu zijn we nog niet van Tony verlost”, schrijft een ontgoochelde kijker op een van de fansites. “Da’s gewoon niet meer plezant.” Deze reactie wordt door velen gedeeld. “Ik dacht dat we hem eindelijk kwijt waren, maar nee. Dit vind ik echt niet grappig.”

“Het wordt eentonig, hoor”, richt een ander zich tot de scenaristen van ‘Familie’. “Het hangt mijn strot uit, genoeg is genoeg. Er is al genoeg miserie door corona”, vindt deze. “‘Familie’ is top, maar het wordt veel te langdradig en zo is het niet meer leuk”, aldus een dame. “Tijd voor Tony om op te krassen!”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws