Kijkers van ‘Blind Getrouwd’ zijn unaniem over Candice en Marijn Buitenland
Buitenland

Kijkers van ‘Blind Getrouwd’ zijn unaniem over Candice en Marijn

Kijkers van ‘Blind Getrouwd’ zijn unaniem over Candice en Marijn

Gisteravond werd er massaal naar de eerste aflevering van het nieuwe ‘Blind Getrouwd’-seizoen gekeken. Davy werd gekoppeld aan Hanne, en bij Marijn zagen de experten de bloedmooie Candice passen.

De koppels zagen er allen stralend uit, en dat vonden de kijkers ook, afgaande op de reacties die achteraf op de sociale media verschenen. Vooral over het huwelijk van Candice en Marijn waren de reacties unaniem: dit kan niet mislopen.

“Wat een mooi koppel, zij passen perfect samen”, zegt een kijker. “Bangelijk mooie vrouw, goedlachs. Hij zag er ook uit als een plaatje, iets rustiger. Ik denk dat dit een perfect evenwicht is.” Hetzelfde klinkt in de andere commentaren. “Nu al mijn twee favorieten”, aldus een ander. “Die twee matchen perfect qua uiterlijk, hopelijk matchen hun karakters ook."

“Deze twee zijn echt te schattig”, lezen we nog. “Mooie vrouw en een mooie man, dit kan niet mislopen.” En ook: “Wauw, wat een prachtig koppel. De experten hebben inderdaad goed hun best gedaan bij deze twee!”

Populair

Laatste nieuws