'Kompany grijpt in en gooit topspeler er per direct uit bij Anderlecht' voetbal
voetbal

'Kompany grijpt in en gooit topspeler er per direct uit bij Anderlecht'

'Kompany grijpt in en gooit topspeler er per direct uit bij Anderlecht'

Vincent Kompany heeft veel geduld, maar het is ook niet eindeloos. Zo is de trainer van RSC Anderlecht van plan om fors in te grijpen na de wanprestatie tegen Cercle Brugge.

Na de 0-5-overwinning op het veld van Union, volgde een teleurstellende prestatie op het veld van Cercle Brugge. Niet één schot wist paars-wit te kadreren in het Jan Breydelstadion. Jacob Bruun Larsen was de exponent van de slechte schoten. Op een gegeven moment schoot hij een bal bijna het stadion uit.

Plaats kwijt

Bruun Larsen moest het halverwege al ontgelden. Kompany haalde de Deen naar de kant en het ziet er nu naar uit dat die zijn plaats kwijt is. Volgens insiders gaat Kompany de van Hoffenheim gehuurde winger niet opstellen tegen KV Kortrijk, dat zondag op bezoek komt in het Lotto Park.

Bruun Larsen werd met veel tromgeroffel aangetrokken. Hij kwam aan met de status van een topspeler en er werd verwacht dat hij snel één van de beste spelers in België zou zijn. Niets is - voorlopig - minder waar. Aan Bruun Larsen om zich te herpakken.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws