‘De Slimste Mens’-finaliste Delphine Lecompte onthult: “Dit vertelde Bart De Pauw toen hij me opbelde" Buitenland
Buitenland

‘De Slimste Mens’-finaliste Delphine Lecompte onthult: “Dit vertelde Bart De Pauw toen hij me opbelde"

‘De Slimste Mens’-finaliste Delphine Lecompte onthult: “Dit vertelde Bart De Pauw toen hij me opbelde"

In 2017 werd de samenwerking tussen Bart De Pauw en de VRT halsoverkop stopgezet omdat enkele vrouwen hem ervan beschuldigden van grensoverschrijdend gedrag. De Pauw zou hen overladen hebben met sms'jes en cadeautjes.

Niet alleen Bart De Pauw kreeg sindsdien een hoop bagger over zich heen, maar ook de mensen die het voor hem opnemen moeten het ontgelden. Dat weet Delphine Lecompte als geen ander. Zij lag onlangs nog onder vuur omdat ze haar nek had uitgestoken voor De Pauw. De tv-maker zelf kon dat wel appreciëren.

“Hij heeft me een sms gestuurd!”, zegt Delphine in Het Niewsblad. “Echt waar: 'Delphine, met Bart De Pauw hier, mag ik je even bellen?' Waarop ik: 'Oké, flauwe plezante die zich voordoet als Bart De Pauw.' Een paar minuten later ging de telefoon: 'Hallo, Bart De Pauw hier', waarna hij me uitvoerig bedankte. Hij zei dat mijn krantenstukken een enorme steun waren geweest voor zijn vrouw en kinderen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws