Kobe Ilsen erg aangedaan over zaak-Eveline: "Dit bericht heb ik gestuurd naar Sean Dhondt en Peter Van de Veire" Buitenland
Buitenland

Kobe Ilsen erg aangedaan over zaak-Eveline: "Dit bericht heb ik gestuurd naar Sean Dhondt en Peter Van de Veire"

Kobe Ilsen erg aangedaan over zaak-Eveline: "Dit bericht heb ik gestuurd naar Sean Dhondt en Peter Van de Veire"

Eveline slaagde erin om naaktbeelden van Stan Van Samang, Sean Dhondt en Peter Van de Veire te bemachtigen. Vervolgens werden ze verspreid op het internet. Kobe Ilsen heeft te doen met zijn collega's.

"Ik heb nooit foto’s van haar gezien. Ik was vooral gedegouteerd van hoe die mannen werden gelyncht, hoe mensen ervan genóten om hen de dieperik te zien ingaan. Ik heb hen een berichtje gestuurd: ‘Kop op!’ Om al die redenen ben ik lang geleden gestopt met Twitter", legt Kobe uit in HUMO.

"Op Facebook volg ik alleen nog mensen die ik goed ken en meng ik me nooit in discussies. In het huidige klimaat is dat bijna revolutionair. Mensen brullen en tweeten zichzelf de dieperik in. Het is één groot tijdverlies, waar niemand gelukkiger van wordt. Het kan niet gezond zijn om continu geconfronteerd te worden met die extreme meningen en weinig realistische schoonheidsidealen. Daarom: vogelspotten, man.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws