'Ronaldo (36) bereikt akkoord en keert voor spotprijs terug naar Real Madrid' voetbal
voetbal

'Ronaldo (36) bereikt akkoord en keert voor spotprijs terug naar Real Madrid'

'Ronaldo (36) bereikt akkoord en keert voor spotprijs terug naar Real Madrid'

Straf nieuws in Italië en Spanje. Cristiano Ronaldo (36) zou het na drie seizoenen voor bekeken houden bij Juventus en andere oorden opzoeken. CR7 zou in de zomer terugkeren naar... Real Madrid.

Diverse Spaanse bronnen melden dat Ronaldo komend seizoen opnieuw in het maagdelijk witte shirt van Real Madrid te bewonderen zal zijn. De Portugese aanvaller liet al aan Juventus weten dat hij weg wil en in Turijn gaan ze niet moeilijk doen. Ronaldo weegt zwaar op de begroting van de club en mag weg.

Met Ronaldo zelf zou Real Madrid zelfs al een akkoord hebben. Met Juventus moet het nog onderhandelen over een transfersom. De Italiaanse grootmacht zou volgens Ok Diario vrede nemen met een habbekrats.

Minder dan 50 miljoen?

Wat zo'n bescheiden transfersom in het geval van Ronaldo, volgens Transfermarkt nog steeds 60 miljoen euro waard, inhoudt, moet nog blijken. Er doen geruchten de ronde dat Real minder dan 50 miljoen euro zou betalen. Al zal dat nog duidelijk moeten worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws