Woensdag 17 Februari 2021 - 15:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Frans spaart zijn vrouw Wendy Van Wanten niet: “Dik wijf"

Frans spaart zijn vrouw Wendy Van Wanten niet: “Dik wijf

Vorig jaar ging Wendy Van Wanten door een diep dal. Doordat er enkele kilootjes bij waren gekomen, voelde de zangeres zich niet gelukkig meer in haar lichaam. Een Pronokaldieet later zit ze weer op haar streefgewicht.

“Nu ik weer slank ben, voel ik me nog beter in mijn vel”, zegt Wendy in Story. “Mijn lievelingsjurken passen me weer en mijn buik zit niet meer in de weg als ik mijn schoenen aantrek. Ik ben weer fier op mezelf als ik in de spiegel kijk. Die beelden uit ‘Groeten Uit’ waren best confronterend.”

“Sinds mijn achtenvijftigste had ik mijn gewicht niet meer onder controle, door de menopauze maar ook door emo-eten en stress”, geeft Wendy toe. "Ik ben blij dat ik me weer dynamisch en energiek voel. Alleen jammer dat ik die energie momenteel niet kwijt kan op een podium.”

Tijdens de moeilijke periode stond ook haar liefdesleven met Franske op een laag pitje. Deze momenten zijn gelukkig ook weer voorbij. "Dat gaat heel vlotjes, ja”, lacht Wendy. "Frans en ik zijn erg lijfelijk. De blikken van Frans naar mij zeggen genoeg. Vorig jaar zei hij nog dat ik een dik wijf was”, lacht ze.

TAGS  I  Wendy Van Wanten  I  shownieuws