Makers van ‘Familie’ hebben een grote verrassing in petto voor hun kijkers Buitenland
Buitenland

Makers van ‘Familie’ hebben een grote verrassing in petto voor hun kijkers

Makers van ‘Familie’ hebben een grote verrassing in petto voor hun kijkers

De 30-jarige verjaardag van 'Familie' zit eraan te komen en dat moet gevierd worden. Daarom zal er binnenkort ook een boekenreeks verschijnen van de immens populaire VTM-soap.

Dat de makers van 'Familie' hun trouwe kijkers graag al eens verwennen, dat bewezen ze in het verleden al door onder meer hun webseries aan te bieden. Deze worden sinds 2015 aangeboden en zijn exclusief online te volgen. Nu komt er voor de echte fans nog een extraatje bij.

“We bereiken dagelijks honderdduizenden kijkers en zijn ervan overtuigd dat er voor ‘Familie’-boeken een ruim publiek is", zegt Peter Soetewey, accout-manager Audio en Books bij DPG Media in TV Familie. "We hebben het gevoel dat er hier en daar nog verhaallijnen openliggen. Interessante verhaallijnen en figuren die vaak slechts zijdelings aan bod zijn gekomen in ‘Familie'. Wel, die verhalen gaan we dus in boekvorm uitbrengen", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws