Kijkers van 'Familie' in shock: "Dit populair koppel gaat uit elkaar” Buitenland
Buitenland

Kijkers van 'Familie' in shock: "Dit populair koppel gaat uit elkaar”

Kijkers van 'Familie' in shock: "Dit populair koppel gaat uit elkaar”

Kijkers van 'Familie' konden een tijdje geleden hun geluk niet op toen bleek dat Stefanie en Jonas de liefde bij elkaar hadden gevonden. Twee van de populairste personages die plots een koppel vormen, mooier kan het niet, klonk het toen.

Trouwe fans zien echter scheurtjes komen in de relatie van Jonas en Stefanie. Jonas zou te veel tijd doorbrengen met Benny en zou Stefanie wat verwaarlozen. Dat zien de kijkers natuurlijk niet goedkomen. “Als Jonas zo verder doet, dan gaat deze relatie niet blijven duren", zegt iemand op de sociale media.

“Jonas zou beter wat minder met Benny optrekken”, merkt een ander op. "Ik weet niet of Stefanie dit lang zal volhouden. Maar ja, Jonas kan geen neen zeggen tegen zijn makker.” “Dat is het doel van Benny, om die twee uit elkaar te krijgen", reageert een ander hierop. “Hij kan het niet verdragen dat zijn maat een relatie heeft met zijn dochter."

Nog een kijker weet dan weer heel zeker dat de liefde tussen Jonas en Stefanie binnenkort over en out zal zijn. “Hun relatie gaat sowieso niet blijven duren, omdat Jonas naar het schijnt verdwijnt uit 'Familie'."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws