Erg jammer voor Wout van Aert: "Dit is niet goed, nee" Wielrennen
Wielrennen

Erg jammer voor Wout van Aert: "Dit is niet goed, nee"

Erg jammer voor Wout van Aert: "Dit is niet goed, nee"

Eerder deze week liet Jumbo-Visma, de wielerploeg van Wout van Aert, weten dat Mike Teunissen zwaar ten val is gekomen op stage. De kans is groot dat Teunissen, de luitenant van WvA, het hele klassieke voorjaar aan zich ziet voorbijgaan.

“Met Mike en een goeie Tom Dumoulin hadden we drie pionnen gehad die in elke klassieker een finale konden rijden”, laat Wout van Aert vanop trainingskamp weten aan Het Nieuwsblad. “Ik hoop dat we Mike niet het hele voorjaar kwijt zijn, maar dit is natuurlijk niet goed.”

Toch zit van Aert niet helemaal in zak en as na het uitvallen van twee goede ploegmaats. "Met Edoardo Affini en Nathan Van Hooydonck hebben we versterking gehaald", klinkt het. “Zij zijn hier ook op stage en dat ziet er echt goed uit. Timo Roosen is ook beter dan de voorbije jaren en reed al top vijftien in de Ronde."

"Pascal Eenkhoorn is een jonge gast die echt goed was in de Omloop vorig jaar, maar dan minder in het najaar. Iedereen weet nu dat we monumenten kunnen winnen en dat zal mentaal ook een groot verschil maken", besluit van Aert.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws