‘Thuis’-kijkers compleet in de war: “Dit zijn de scenaristen blijkbaar vergeten" Buitenland
Buitenland

‘Thuis’-kijkers compleet in de war: “Dit zijn de scenaristen blijkbaar vergeten"

‘Thuis’-kijkers compleet in de war: “Dit zijn de scenaristen blijkbaar vergeten"

De zaken in De Withoeve gaan al een tijdje wat minder en dat zorgt voor spanningen tussen Peter en Femke in 'Thuis'. Dat Femke niet wil dat Simonne en Frank de volle pot van hun verblijf betalen, kan er bij Peter dan ook niet in. Dat zorgt echter voor verwarring bij de kijkers.

“Ik dacht dat Frank en Simonne er gratis mochten verblijven”, schrijft een ‘Thuis'-fan op de sociale media. “Ze zeiden altijd: ‘Je mag zolang blijven je wilt’. Dat zeg je toch niet als diegene jou ervoor moet betalen?”, klinkt het verwonderd.

“Ik dacht net hetzelfde", reageert een ander. "Simonne zei toch ook tegen Frank dat ze niet konden blijven profiteren van de goedheid van Femke en Peter.” En ook: “Ik dacht dat ze er gratis mochten blijven, maar ja, die scenaristen vergeten soms wat ze eerder geschreven hebben. 't Is niet de eerste keer.”

“Ik had begrepen dat ze Frank en Simonne hielpen door hen onderdak aan te bieden tot ze uit de nood waren”, klinkt het nog. "Ik wist niet dat het de bedoeling was om hen een rekening te presenteren op het einde van de rit.” “Ik dacht ook dat het gratis was", lezen we nog. “Peter en Femke hebben hen immers zelf uitgenodigd… om hen dan de rekening te presenteren!"

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws