Natalia weet niet wat ze ziet van ‘The Voice’-kandidate: "Dit is echt spannend” Buitenland
Buitenland

Natalia weet niet wat ze ziet van ‘The Voice’-kandidate: "Dit is echt spannend”

Natalia weet niet wat ze ziet van ‘The Voice’-kandidate: "Dit is echt spannend”

De nummers van Billie Eilish vallen bij het muzikaal talent van 'The Voice van Vlaanderen’ enorm in de smaak. Zij is dit seizoen de meest gecoverde artiest van alle kandidaten die Blind Audition komen doen. Sommige coverversies eren de stijl van het originele nummer, terwijl andere kandidaten er hun eigen ding mee hebben gedaan.

In de derde Blind Auditions, op vrijdag 19 februari is op VTM te zien hoe drie kandidaten op rij hun kans wagen met een nummer van Billie Eilish. Wie kan met zijn versie de coaches - Niels Destadsbader, Koen Wauters, Natalia, Tourist LeMC en vijfde coach Laura Tesoro - overtuigen?

Hoewel de audities meestal vooral voor de kandidaten spannend zijn, weet één van hen de zenuwen van de coaches de hoogte in te jagen. Wanneer ze alle stoelen doet draaien met haar unieke ‘a capella-auditie’, introduceert ze een eigen format om kenbaar te maken voor welke coach ze uiteindelijk kiest: “Ik ga het spannend houden, is het mogelijk dat de stoelen terug worden gedraaid en dat ik achter diegene ga staan die mij in zijn team krijgt?” Vooral Natalia is enthousiast. “Dat is kei spannend!”, schreeuwt ze uit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws