Zware tegenvaller voor familie van Bart De Wever Politiek
Politiek

Zware tegenvaller voor familie van Bart De Wever

Zware tegenvaller voor familie van Bart De Wever

De krokusvakantie is bezig en dus hebben de studenten een weekje verlof. Dit is ook meestal de periode waarin het gezin van Bart De Wever eindelijk wat verloren tijd kan ophalen.

Het hoeft niet gezegd dat Bart De Wever, burgemeester van Antwerpen en voorzitter van N-VA, een erg drukke agenda heeft. Elk jaar kijken hij en zijn gezin dan ook uit naar deze periode om wat quality time door te brengen. “De krokusvakantie is doorgaans de mooiste week van het jaar voor de familie De Wever, omdat we dan op skivakantie gaan”, zegt De Wever in De Zondag.

Een reis naar het buitenland zit er door de coronacrisis echter niet in dit jaar, want niet-essentiële reizen zijn nog steeds verboden. Een flinke opdoffer voor de familie De Wever dus. "Ik ben een absolute liefhebber van de winter. Van het seizoen, niet van de persoon”, lacht de N-VA-voorzitter. “Weet u wat de magie is? Als je op de latten staat, mag je niet aan het werk denken of je valt op je gezicht. Het is de berg en ik, en niets anders. Dat is echt magie. Ik mis het nu al.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws