Adnan Januzaj verrast mogelijk iedereen met terugkeer naar Anderlecht voetbal
voetbal

Adnan Januzaj verrast mogelijk iedereen met terugkeer naar Anderlecht

Adnan Januzaj verrast mogelijk iedereen met terugkeer naar Anderlecht

Adnan Januzaj schoot ooit als een komeet naar omhoog bij Manchester United. Ondanks een wervelende start op het hoogste niveau, loste onze landgenoot de hoge verwachtingen nooit in. Op zijn 26ste is Januzaj geen onbetwiste titularis bij Real Sociedad en denkt hij na over zijn toekomst.

In een gesprek met de RTBF sluit Januzaj zelfs niet uit dat hij ooit terugkeert naar zijn jeugdclub Anderlecht. Een paar jaar geleden zou de winger nooit gedacht hebben aan een avontuur in de Jupiler Pro League, maar nu liggen de kaarten duidelijk anders.

“Ik ben een jeugdproduct van Anderlecht. Misschien keer ik in de toekomst wel terug naar RSCA", verrast Januzaj. "Ik zou dan het verschil kunnen maken in België", voegt de aanvaller er nog aan toe.

"Ik ken Kompany goed"

Januzaj volgt paars-wit overigens op de voet. "Ik kijk vaak naar wedstrijden van Anderlecht. De jongste weken gaat het beter met de ploeg. De club verdient dat ook. Ik ken Vincent Komany goed. Hij is een topgozer en ik hoop dat hij een mooie toekomst als trainer tegemoetgaat.”

Populair

Laatste nieuws