Dít zag Van den Brom niet aankomen: Genks bestuur grijpt zwaar in na crisis voetbal
voetbal

Dít zag Van den Brom niet aankomen: Genks bestuur grijpt zwaar in na crisis

Dít zag Van den Brom niet aankomen: Genks bestuur grijpt zwaar in na crisis

Hoeft het nog gezegd dat het crisis is in Genk. De barslechte resultaten van de laatste maanden en de vertroebelde relatie tussen trainer John van den Brom en de spelersgroep baart enorme zorgen.

"Voorlopig ligt het hoofd van Van den Brom nog niet op het kapblok", schrijft Het Laatste Nieuws vrijdag. "Maar een publiekelijke steunbetuiging vanuit de club bleef gisteren uit. Kwestie van geen dingen te zeggen die komende zondag al achterhaald kunnen zijn, wellicht." Feit is dat het krediet van de Nederlandse trainer is opgebruikt.

Zondag tegen Beerschot is het van moeten. Bij nieuw puntenverlies mag hij wellicht zijn koffers pakken. "Die boodschap kreeg Van den Brom gisteren ook mee van voorzitter Peter Croonen", weet de krant. "Hij kwam op de middag naar de club voor een gesprek met Van den Brom en technisch directeur Dimitri de Condé." Een serieuze verrassing.

Functioneren

"Beide heren staken Van den Brom een hart onder de riem, maar eisen zondag tegen Beerschot een duidelijke reactie van 'VDB' én zijn spelersgroep. Feit is dat zijn functioneren door een aantal bestuursleden hoe langer hoe meer in vraag wordt gesteld. Zij zien te weinig overtuiging op het veld én in de dug-out." Zondag D-day dus.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws