James Cooke heeft slecht nieuws over zijn verloofde Dorian: "Dit maakt me heel ongelukkig” Buitenland
Buitenland

James Cooke heeft slecht nieuws over zijn verloofde Dorian: "Dit maakt me heel ongelukkig”

James Cooke heeft slecht nieuws over zijn verloofde Dorian: "Dit maakt me heel ongelukkig”

James Cooke werd in Vlaanderen bekend als sidekick van Gert Verhulst in 'Gert Late Night’. Hierin komt hij altijd zeer opgewekt over. Toch heeft ook hij af en toe moeilijke momenten.

“Natuurlijk”, zegt James in Primo. “Dorian, die een artiest is, heeft het door corona heel moeilijk. Hij kan niet doen waar hij voor in de wieg is gelegd en dat maakt hem ongelukkig. Dus dat maakt ook mij, zijn partner, ongelukkig. Hem somber zien werkt op mijn gemoed. Het voelt aan alsof ik tekortschiet, omdat het moeilijk is om hem op te beuren en omdat het onmogelijk is om werk voor hem te creëren. Want dat is het enige dat ik wil: Dorian gelukkig maken.”

“Mijn mama zegt dan: 'James, je kan nooit volledig verantwoordelijk zijn voor Dorians geluk. Je kan maar doen wat je kan doen: er zijn voor hem'", aldus James. “En dat is waar. Dat doe ik dus elke ochtend en elke avond: hem eens goed vastpakken."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws