Zondag 21 Februari 2021 - 08:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Kijkers doen opmerkelijke ontdekking over ‘Familie': “Dit was wellicht goedkoper"

Kijkers doen opmerkelijke ontdekking over ‘Familie': “Dit was wellicht goedkoper

Kijkers van 'Familie' staan erom bekend dat ze een goed oog hebben voor de details in hun favoriete serie. Onlangs werd er nog een opvallende ontdekking gedaan over het decor van de VTM-soap.

Het gaat over het politiebureau waar Hanne zat te wachten. Deze omgeving komt een kijker wel héél bekend voor. “Oh my god, ‘Familie’ gebruikt gewoon het decor van 'De Buurtpolitie'!", klinkt het enigszins geschrokken. “Goed opgemerkt", reageert iemand hierop. “Ik had het helemaal niet door, maar nu zie ik het ook."

“Dat viel mij meteen op”, zegt een ander. "Ik wist dat dat het decor van 'De Buurtpolitie’ was, want daar ben ik ook een enorme fan van.” “Waarom zouden ze er geen gebruik van maken als het toch ter beschikking staat? Zo worden er dikwijls decors gebruikt voor verschillende series, hoor”, laat een fan weten. 

“VTM gebruikt alles opnieuw”, lezen we nog. “Goed gezien van hen, dat is een heel pak goedkoper.” En ook: "Ik zie geen reden waarom dat niet zou kunnen. Een nieuw decor kost ook geld, hoor. Dan kunnen ze beter gebruiken wat ze in voorraad hebben."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Familie  I  shownieuws