Pijnlijke vaststelling over Wout van Aert: "Wat doen we die jongen allemaal aan?” Wielrennen
Wielrennen

Pijnlijke vaststelling over Wout van Aert: "Wat doen we die jongen allemaal aan?”

Pijnlijke vaststelling over Wout van Aert: "Wat doen we die jongen allemaal aan?”

Wout van Aert reed vorig jaar het seizoen van zijn leven. Zowat iedere koers waar hij zijn zinnen op had gezet, won hij. De kans dat hij komend wielerjaar even goed zal doen, is daardoor natuurlijk wel klein.

“Ik acht het haast uitgesloten”, zegt Michel Wuyts in de Sporza-podcast ‘De Tribune'. "Het hoeft voor mij ook niet, hij mag op wat anders mikken. Het mag nu wat later komen. Het mag de Ronde van Vlaanderen zijn. Maar daar zijn we alweer met dat verwachtingspatroon: 'Het moet dan toch wel winst zijn.’ Wat doen we die jongen allemaal aan? Hetzelfde geldt in grote mate voor Mathieu van der Poel.

"Het is zo dat, eenmaal je op die hoogte zit, het verwachtingspatroon zegt: 'Dit moet nu maar doorgaan.’ Maar een Boonen of een Cancellara zullen bevestigen wat dat betekent”, aldus Michel. "Je bent dat nu gewoon, hè", reageert José De Cauwer. "Of beter: je gaat dat gewoon vinden. ‘Wout van Aert wint Milaan-San Remo. Ah ja. Oké.’ Nee, dat is extreem, dat is super, dat is geweldig. En zeker de manier waarop”, besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws