Zaterdag 20 Februari 2021 - 22:30   I   door Redactie

Marc Coucke gelooft ogen niet: "Toch wel de ultieme vernedering"

Marc Coucke gelooft ogen niet:

KV Oostende liet zich zaterdagmiddag in extremis nog twee punten ontfutselen door Eupen (1-1), maar toch neemt de kustploeg voorlopig nog iets meer afstand van Anderlecht.

En dat moet wellicht pijn doen bij Marc Coucke. De ondernemer liet KV Oostende in de steek om eigenaar te worden van Anderlecht. In de veronderstelling dat hij met de Brusselse club veel betere resultaten zou kunnen halen dan met zijn ploeg van 't Zèètje. Maar hoe anders is het uitgedraaid.

Ondans het gelijkspel tegen Eupen blijft KV Oostende in de topvier geparkeerd met één punt voor op Anderlecht. En als paars-wit zondagmiddag niet kan winnen van KV Kortrijk, blijft de ploeg van trainer Blessin met een gelijk aantal punten, maar met meer gewonnen matchen gewoon voor Anderlecht.

Uitgerekend KV Oostende

Dat zal toch moeilijk slikken zijn voor Coucke. "Stel dat uitgerekend Oostende Anderlecht uit Play off 1 kan houden. Toch wel de ultieme vernedering voor Marc Coucke", tweette een KVO-supporter. En dat is toch de nagel op de kop. Na de midweekzege tegen KRC Genk had een andere fan daar ook al op gealludeerd.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Oostende  I  KRC Genk  I  Sport  I  Voetbal