Maandag 22 Februari 2021 - 07:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Sean Dhondt doet straffe onthulling: “Daarom heb ik haar in de kaak gebeten”

Sean Dhondt doet straffe onthulling: “Daarom heb ik haar in de kaak gebeten”

Sean Dhondt is een van Vlaanderens meest geliefde televisiegezichten. Wat velen niet van hem wisten, is dat hij vroeger een goede student was die het de leerkrachten niet vaak moeilijk maakte. Al herinnert hij zich wel één keer dat hij als kleine jongen niet zo flink was.

“Toen ik heel klein was heb ik eens in de kaak van mijn beste vriendinnetje gebeten", verklapt Sean aan Showbizzsite. "Haar mama en mijn mama voerden ons telkens in een beurtrol naar school. Dat was echt mijn beste vriendinnetje, en ik deed het uit liefde, denk ik. Ik had waarschijnlijk ook niet door dat het niet goed is om hard door te bijten in iemands kaak.”

Sean heeft bij zijn weten maar eenmaal strafstudie gekregen. "We zaten in de studieles, we waren aan het studeren", vertelt hij. "Iemand naast mij vroeg effectief iets over de leerstof en ik was dan zo vriendelijk om dat even uit te leggen.” Dat was echter buiten de leerkracht gerekend."‘Dhondt! Er was gezegd: niet babbelen! Strafstudie!’ Het jaar nadien had ik les van die leerkracht en dan zag die wat voor een brave streber ik eigenlijk was. Hij is zich zelfs komen verontschuldigen dat hij mij toen strafstudie heeft gegeven”, lacht Sean.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Sean Dhondt  I  shownieuws