Maandag 22 Februari 2021 - 08:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

‘Familie’-actrice Bab Buelens openhartig over Vincent Banic: "Ik snap dit totaal niet”

‘Familie’-actrice Bab Buelens openhartig over Vincent Banic:

Bab Buelens en Vincent Banic vormen al jaren een van Vlaanderens favoriete showbizzkoppels. Iedereen weet dat zij samenspeelden in ‘Familie', maar ze kenden elkaar al veel langer. Zo herinnert Bab zich nog een kerstfeest waar ze Vincent tegenkwam.

“Vincent had een wit hemd aan, een jeans en zijn haar was veel korter", blikt Bab terug in Nina. "Ik vond hem leuk, maar dat gevoel is op een gegeven moment beginnen te draaien. Nu denk ik dat dat misschien was om mezelf te beschermen. Ik begon Vincent arrogant te vinden. 'Iedereen vindt hem knap? Awel, ik niet.’ Ik was helemaal niet mee met de hype die rond Vincent Banic hing."

"En dan was daar inderdaad ‘Familie'", zegt Bab. "Ik weet nog dat iemand zei: 'Je gaat zo blij zijn als je ziet met wie je een koppel mag vormen.’ Ze draaide haar computer en ik zag tientallen foto's van Vincent. Ik dacht: 'Oh god! Dit wordt hier een ding en ik snap het niet.' Tot ik hem een week later oppikte aan het onthaal. Vincent heeft charisma, vult de ruimte met zijn energie. Toen begreep ik het weer", besluit ze.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Bab Buelens  I  Vincent Banic  I  shownieuws