-->

'Kat Kerkhofs pusht Dries Mertens richting transfer naar déze topclub'

'Kat Kerkhofs pusht Dries Mertens richting transfer naar déze topclub'
Zondag 21 Februari 2021 - 14:30   I   door Redactie

Dries Mertens (33) heeft het nog steeds naar zijn zin bij Napoli, maar het ziet er nu toch naar uit dat hij van club gaat wisselen. De Rode Duivel zou op weg zijn naar de Premier League.

Mede op verzoek van zijn vrouw Kat Kerkhofs, zou Mertens voor een verhuis naar Londen opteren. Arsenal aast al een tijdje op de komst van Mertens en de kans is reëel dat de Rode Duivel zich laat verleiden door The Gunners.

Daar zijn enkele redenen voor. Allereerst wil Mertens graag in de Premier League spelen. Op zijn 33ste lijkt het ook zijn laatste échte kans om de overstap naar de Engelse competitie te maken. "It's now or never", zong Elvis Presley ooit.

TV-carrière in België

Verder zou ook Kat Kerkhofs haar man graag naar Londen zien verhuizen. Kerkhofs timmert in België aan een TV-carrière en pendelt nu tussen Napels en ons land. Mocht Mertens in Londen spelen, dan zou dat het heen en weer reizen een stuk eenvoudiger maken.

De conclusie is dat de kans groot is dat we Mertens volgend seizoen in het shirt van Arsenal zien rondlopen. Tenzij een andere Londense topclub alsnog in de dans springt en Mertens een interessanter project kan voorschotelen.

Poll: Zou jij Mertens graag in de Premier League zien spelen?TAGS  I  Rode Duivels  I  Napoli  I  Arsenal  I  voetbal