-->

Spanning loopt op: Anderlecht-supporters komen in opstand en dreigen spelers af

Spanning loopt op: Anderlecht-supporters komen in opstand en dreigen spelers af
Maandag 22 Februari 2021 - 09:30   I   door Redactie

Hoelang nog voor de bom echt barst bij Anderlecht? Na het verlies tegen KV Kortrijk hebben de Anderlecht-fans het helemaal gehad met het beleid van Kompany én de prestaties van de spelers.

De vereniging van Franstalige fans kan het niet  meer aanzien en schrijft een open brief. "De cijfers spreken voor zich...", staat er. "Om nog maar te zwijgen over het gebrek aan wil op het veld, een onvermogen om zichzelf in vraag te stellen, om tactiek aan te passen tijdens de wedstrijd en een stereotiep spel. Het is gewetenloos dat we tot zo’n middelmatigheid zijn gekomen."

Maar vooral de spelers moeten het ontgelden. "Jullie overbetaalde prestaties zijn een schande voor het truitje dat jullie dragen! Hoe kunnen jullie je niet schamen om jezelf over het veld voort te slepen, zoals je al maanden veel te veel doet. Het minste wat jullie kunnen doen is de trui die jullie dragen eer aan doen.... en aan jullie grote looncheque!"

Afsluiten doen ze met een dreigement. "Het is tijd om te reageren en play-off 1 te halen, of de situatie zal nog rampzaliger worden dan ze al is! En het begint met volgend weekend op Sclessin! De drie punten zijn een VERPLICHTING! Ons geduld heeft grenzen die spoedig bereikt zullen worden... Het is tijd voor resultaten...!"

Poll: Hebben de fans gelijk met hun kritiek?



TAGS  I  Anderlecht  I  KV Kortrijk  I  Sport  I  Voetbal