Maandag 22 Februari 2021 - 19:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Kijkers van 'The Voice’ unaniem: "Nu al duidelijk dat dit team gaat winnen”

Kijkers van 'The Voice’ unaniem:

In 'The Voice van Vlaanderen' proberen coaches Koen Wauters, Niels Destadsbader, Natalia en Tourist LeMC de beste kandidaten te overtuigen om voor hun team te kiezen. Wanneer ze echter niét draaien, is er nog altijd Laura Tesoro die hen kan oppikken.

Laura Tesoro pikt doorheen de verschillende fases afvallers op en doorloopt met hen een gelijkwaardig parcours als de andere kandidaten in ‘The Voice Comeback Stage’. Ze vervoegt de andere coaches vanaf de liveshows met haar klaargestoomde talenten.

Kijkers zijn er nu al van overtuigd dat Team Laura een team is om rekening mee te houden. Zo pikte ze eerder Selina al op, en vrijdagavond mocht ook Lotte haar team vervoegen. Daar zijn de kijkers maar wat blij mee. “Dit is een enorme aanwinst voor Laura", klinkt het op de sociale media. 

“Yes! Binnenkort krijgen we toch nog meer te zien van Lotte! Team Laura is nu al mijn favoriet!” Een ander gaat nog een stapje verder: "Oké, het is nu al duidelijk dat Team Laura gaat winnen... En voor degenen die nog niet overtuigd waren, komt er nu ook nog Lotte bij!"

Wat is jouw mening?

TAGS  I  The Voice  I  shownieuws