Maandag 22 Februari 2021 - 14:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Nuria uit 'Blind Getrouwd' doet heftige uitspraken over Stijn: "Weg hier, zo'n onaantrekkelijke man!"

Nuria uit 'Blind Getrouwd' doet heftige uitspraken over Stijn:

Stijn en Nuria zijn al jaren gelukkig getrouwd dankzij 'Blind Getrouwd'. Nochtans was het zéker niet liefde op het eerste gezicht.

"Serieus: ik wilde de benen nemen toen ik Stijn voor het eerst zag", geeft Nuria toe in De Morgen. "‘Moord! Brand! Snel, weg hier!’ dacht ik. Maar er stonden daar vier camera’s, en van de pakweg dertig aanwezigen kende ik de helft. All eyes on you, hè? Stijn was supernerveus: absoluut onaantrekkelijk, natuurlijk. Maar ikzelf was dat ook: ik heb van nature al een resting bitch face, maar op dat moment nog veel meer.”

"Het eerste wat we tegen mekaar zeiden toen we na de plechtigheid in de taxi zaten: ‘Jij ziet het toch ook niet zitten met mij, hè?’ – ‘Nee, zeker niet’ – ‘Oef, ik dacht al’. We spraken af dat we ons best zouden doen om mekaar een beetje beter te leren kennen", aldus Nuria. Uiteindelijk werden de twee toch dolgelukkig met elkaar. “Doordat onze start zo slecht was, zaten we van in het begin op dezelfde golflengte. Achteraf bekeken was het dus eigenlijk een góéie start.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  shownieuws